Om meg

Kort om meg: Mitt navn er Peter-André Hegg. Jeg er 24 år og bor i Oslo, men er opprinnelig fra Ski. Jeg studerer PR og samfunnspåvirkning på Høyskolen Kristiania, og er nå på fjerde semester. Dette semesteret fordyper jeg meg i digital markedsføring. Det er i forbindelse med en eksamensoppgave at jeg har opprettet denne bloggen.

Først og fremst skal jeg skrive og drøfte temaer som er relevant for faget. Temaene tar for seg fakta og ulike trender innen digital markedsføring og digital utvikling. Men man skal ikke se bort fra at jeg også sneier innom andre temaer som jeg har interesse for. Som blant annet er kultur, politikk og kommunikasjon.

Utdannelse: På videregående tok jeg service og samferdsel, samt fagbrevet i salgsfaget. Etter det begynte jeg på Skiringssal folkehøyskole i Sandefjord, der jeg studerte låtskriving og musikkproduksjon. Etter folkehøyskolen tok jeg studiekompetanse på Sonans i Oslo. Nå studerer jeg som sagt på Høyskolen Kristiania.

Jobb: Som nevnt tidligere har jeg tatt fagbrevet innen salgsfaget. Dette gjorde jeg på Spaceworld Kolbotn. Her lærte jeg mye salg, og hvordan man håndterer ulike salgssituasjoner. Samt hvordan man planlegger og gjennomfører markedsføringskampanjer, og hva man må tenke på når man driver en butikk.

Sommeren 2013 begynte jeg som vikar som arbeidsleder på en VTA-bedriften (varig tilrettelagt arbeidsplass) ByPro. Bedriftens formål er å tilrettelegge ulike arbeidsoppgaver for personer med yrkes- og utviklingshemning.

Siden januar 2016 har jeg sittet i styret til Kommunikasjonsforeningen Student Oslo.

Kontakt meg på:

Epost – peter.hegg@gmail.com

Telefon – 95 03 50 40