Nye oppdateringer på Snapchat: Chat 2.0 og Auto-Advance Stories

Du kan nå utføre video og- talesamtaler på Snapchat. Og «My Story» visningen går strømløst.

Chat 2.0

Meste parten av oppdateringen vil du merke når du chater, som Snapchat har kalt for Chat 2.0. Det som er nytt, er at du kan ringe med video- og talesamtaler, sende korte video- og taleklipp og sende bilder som er lagret på telefonen. Det har også kommet over 200 nye stickers.

Snapchat ønsker at det skal gå så strømløst som mulig, når man bytter mellom de ulike funksjonene. Hvis du eksempelvis er i en chatsamtale kan du sende korte videoklipp, stickers og bilder som er lagret på telefonen, eller starte en video- eller talesamtale uten at det skal gå utover kvaliteten i samtalen. Dette mener Snapchat vil skape en bedre flyt, og samtalen blir mer realistisk.

Auto-Advance Stories

Snapchat kommer også med en ny funksjon på «My Story», som heter ”Auto-Advance Stories”. Når du har sett ferdig en «My Story» går du automatisk videre til neste. Du kan gå videre manuelt med å swipe til høyre. Hvis du vil se flere bilder av samme «My Story», gjør du dette enkelt med ett trykk. Hvis du vil avslutte, er det bare å swipe opp fra midten.

Kilder: Snapchat – Chat 2.0 & Auto-Advance Stories

One thought on “Nye oppdateringer på Snapchat: Chat 2.0 og Auto-Advance Stories

  1. Dette er virkelig spennende oppdateringer som Snapchat har kommet med som virkelig utfordrer andre kommunikasjonsverktøy som facebook, viber, whatsapp og facetime. Dette kan kanskje også gagne bedrifter etter en tid, da kunder kan bruke snapchat som kontakt/kundeservice? Hvem vet, men gøy at du tar opp temaet tidlig, Peter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *